GlontZ
Merci...

ROMA-real good...un stil super... 

Glontz.... nu e a lui b-zar.... e al lui Roma....cred ca sa facut o gresheala la tipar cand sa tiparit coperta 
peace.

da sigur...ideia lui Roma :|

dc in klip apare numai Roma ???? asta e intrebarea mea...sper sa mio raspunda cineva...?

dc in klip apare numai Roma ???? asta e intrebarea mea...sper sa mio raspunda cineva...?
shi hm...se vede k nui stilul lui bzar:blink:

parazitka
adika GlontZ a avut in vedere ca sa ales kite o bukata pentru fiecare MC ,caci era nevoie de a incadra pe totsi in klip.....si deaceea noi am ales sa facemnu un klip la un kinte ci la un videomix(bukata mea sa ales sa fie din cintekul ''o shansa''...
referitor la kintek...ideea era de a reda momentele de pesimism si de melankolie ,pe care fiecare din noi le are in sufletul sau....dar ideea principala este (referitor de textul meu) de a nu lasa aceasta stare sa te inghita pentru ca sa ujungi intrun ''cerc vicios''...caci in timp ce tu nu faci nimik altsii se ridika...(dar asta deacum e alta tema...)
orikum nar fi...sper cuiva sai ajute la ceva(cum pe mine mau ajutat alte piese spre exemplu)...dac nu, asta e...makar sa uraska ceea ce am kintat,ca sa nu ajunga asha ca mine...

Asha ca tine....eu ashh dori sa fiu ca tine....eshti un OM cu litera MARE!
peace.

toti noi sintem oameni cu litera mare...doar numele proprii se skriu cu litere mari 
in rest...nu tre sa tinzi sa fii ca mine...tu ai nu mai putsin talent,har etc. ca mine...
''Sapa !!!'' si ai sal deskoperi... 

NOI SINTEM MOLDOVENI PE AMBELE MALURI ALE PRUTULUI! GREEN FLAVA VA PIERDE O MARE PARTE DE ASCULTATORI DIN MOLDOVA CINTIND DESPRE ROMANI SI ZICIND BASARABIA PAMINT ROMANESC SUNT SIGUR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DU-TE MAI GLONTZ IN CENTRUL ORASULUI SI STRIGA DACA VREI BASARABIA ... DAR OAMENII STIU DESTUL DE BINE CA SUNT MOLDOVENI, LIMBA LOR NATALA ESTE MOLDOVENEASCA SI NU AU NEVOIE DE ISTORIE SCRISA DE OAMENI CU INTERES POLITIC. INVATA MAI BINE CE INSEAMNA EXPANSIONISM SI UITA-TE LA HARTA MOLDOVEI PE TIMPURILE LUI STEFAN SI AI SA VEZI CA ROMANII AU LUAT O PARTE MARE DIN MOLDOVA DAR NU VOR REUSI SA IEIE SI A DOUA PARTE CACI SUNT O MULTIME DE OAMENI CA MINE PATRIOTI CE RESPECTA STRAMOSII SAI.

ASA SI AM STIUT CA TE SIMTI ROMAN ASA CA DU-TE MAI BINE IN ROMANIA ACOLO SPUN CA E O VIATA MAI BUNA SI TE ROG GINDESTE LOGIC CUM MOLDOVA IN CARE TRAIESC MOLDOVENII SA FIE UN PRINCIPAT ROMAN.EU CRED CA RASPUNSUL E EVIDENT.MACAR INCEARCA SA GINDESTI PERSONAL DAR NU CU IDEILE SI CUVINTELE ALTORA.

aaa,
daca esti "moldovean" cum spui, anume ca popor aparte
, multa sanatate; dar nu incerca sa inveti/impui punctul tau de vedere aici. Rog fara offtop' de acum incolo. Sunt alte sectiuni ale forumului unde potzi discuta diferite teme.

Eu unu impun punctul meu de vedere eu imi apăr interesele ţării mele şi auzind Basarabia... ma înervează. Adio! (succes) în prădarea patrie "unpatrioţi"

)))))) ok. bafta